2008. jan. 12.

Ez most egy ilyen fekete autós hétvége lesz

Nem tudom ki mennyire emlékszem, de volt egyszer itt egy matt Veyron, fekete felnikkel. Na most itt van ugyanez nem mattban. Kár, hogy a feni kupakja megmaradt az eredeti színében, szerintem kicsit ront az összhatáson. Mondjuk bárhogy is néz ki egy Veyron az összhatás mindig durva, na mindegy. A belseje viszont nagyon tetszik.






Amerikai változat (a narancssárga első lámpákról már távolról felismerjük), és eladó. Itt van még róla sok kép.

2008. jan. 11.

Akkor péntekre valami durvát

Most igazából az van, hogy pár napja nézegetem ezt a Countach-t és egyszerűen nem tudok vele betelni, mert annyira hihetetlenül brutális. A maga ormótlan és szögletes formájával, meg a hatalmas hátsó szárnyával. Ráadásul full fekete, vörös belsővel. Valószínüleg ez olyan autó, amit ha meglátnék az útón félreállnék és utána két hétig ágybavizelnék. Kegyetlen.


Azt pedig kijelenthetem, hogy hatalmas Lamborghini rajongó vagyok, tisztelem és imádom őket, különösen az újakat és nem érdekel, hogy most már Audi tulajdon, meg azóta nem gyártanak rendes autókat, ahogy sokan mondják. A Murcielago és a Gallardo a világ két legjobb autója. Ennek ellenére, ha tehetném akkor az első ilyen autóm egy Ferrari F430 lenne, kagylóülésekkel. Feketében. Mert a Lamborghinik után sóvárogni kell.

Frank Sinatra mondta (aki egyébként egy Miura P400SV boldog tulajdonosa volt), hogy
: “If you wanna be someone, buy Ferrari - If you are someone, you own a Lamborghini(Ezt csak úgy érdekesség képpen, hátha nem hallottátok még.)

2008. jan. 10.

A West Coast Custom megcsinálta

Hiszen pont ez hiányzott. S osztály kupé.

2008. jan. 9.

Nem gondoltam volna, hogy

Ennyire jól tud szólni a GT3 RS. Valahogy a Porschék nekem sosem a hangjuk miatt jöttek be (oké a Carrera GT kivétel, de hát az V10-es), viszont ez valami iszonyatosan szól. Mármint jól. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ez nem a gyári rendszer, de akkoris. Hallgassátok meg.

Aztán, hogy legyen összehasonlítási alapunk itt van a "sima" változat is. Ez se semmi, bár kétségtelen, hogy ez a Shark Werks szebben szól. Szépen ropog, nekem jobban tetszik.

2008. jan. 8.

Who the fuck is...

Na ne, most komolyan? Who the fuck is Paris...? Micsoda szar poén. Így elcsúfítani egy LP640-et. Nem tudom mit akartak ezzel elérni, mindenesetre iszonyatosan ronda. Svájcban, St. Moritzban készült a kép, és azért nézzétek meg ott egy sima, meg egy EWB Phantom is mellette. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy fehér, és csak fólia van rajta mint a matt Enzon. Bár ezeket látva tippelni sincs kedvem.



Viszik az R8-akat

Jól néznek ki na. Már gyűjtögetem is s színeket belőlük, de egyenlőre semmi különös. Sárgában azért megnézném mondjuk.

2008. jan. 7.

Lányok a volán mögött, második menet

Ismét egy Ferrari 360 Modena, mint a múltkor. Azzal az egy különbséggel, hogy ő most tud vezetni. Nézzétek meg, hogy mennyire.

Idegesítő aláfestő zene nélkül, színtiszta motorhanggal.

2008. jan. 6.

A variációk száma szinte végtelen

Sokféle Gallardo ülés van az egy dolog. Felniből meg ugye csak kétféle van, de ezeket is egyedivé lehet tenni, méghozzá festéssel. Amint láthatjátok sokféleképpen.






Rendesen megültették a TechArt Turbót

Egy cigisdobozzal szemléltetik is.