2007. aug. 24.

Puskával Phantomra

Valószínüleg atomtámadás ellen is véd ez a Rolls Royce, aminek az alapváltozata majdnem 3 tonna, ennek a súlyát már el sem tudom képzelni. Mindenesetre a pasi munka után biztos nyugodt lelkiismerettel fekszik le, és biztos arra gondol: "Ma is szétlőttem egy Rolls Royce Phantomot".

Ballistic Car Proof - More amazing video clips are a click away

360 Modena, egy cseppnyi brutalitással.

Na jó, annyira azért nem kemény mint a limuzin verzió, de nem semmi meg kell hagyni. Nem lehetett kis munka belevágni a napfénytetőt. Szerintem ez utcai autó, de akkor a slick gumikat nem tudom hova tenni rajta. Őrültek.




2007. aug. 23.

Lamborghini Murcielago Majdnem LP640

Itt egy költségkímélő megoldás azoknak a Murcielago tulajdonosoknak, akik ugyan beleszerettek az új LP640-be, de különböző okok miatt nem tudnak beruházni rá. Oldalindex, felni, hátsó lámpa, és máris kész a hibrid.



Persze nem muszáj mindent módosítani, láttam már pl. olyat, ahol csak a kipufogó volt más, de a kombinációk száma végtelen. Képek lesznek még.
Egyébként, ha LP640, akkor nekem ez pl. nagyon bejön. Szolid módosítások, amik alig észrevehetők. A fekete felnik, meg ez a csík a gumin... Vadállat.

Carrera GT-n és F430-on is láttam már ilyet, róluk majd később.
forrás: LamboPower

2007. aug. 22.

Csodás csoportképek 3

Akkor most következzen az újabb adag. Az előző pakkok itt találhatók.




2007. aug. 21.

Aston Martin DBS videók és Spotter Guide

Itt a promó videó, aminek az első pár pillanata tiszta Top Gear feeling.

Aztán egy CarOnline féle kis összeállítás (tudjátok, ahol az a jó kis kvíz van), ráadásul itt még egy sárga V8 Vantage Roadster is feltűnik. Vantage-ben volt már szerencsém utazni, iszonyatosan jó hangja van, a Roadster tető nélkül még durvább lehet. Hiába gyártják Kölnben Anglia helyett a V8-as blokkot, ez akkor is egy vérbeli Aston Martin és szerintem az egyik legszebb hangja neki van. Persze a DBS se semmi.

A nagyfelbontású képek pedig végre felkerültek a SeriousWheels-re.
A tisztán látás végett pedig csináltam egy képet, rajta a jelenlegi modellpaletta (a DB9 Volante és a Vantage Roadster direkt nincs), lehet keresni a hasonlóságokat és a különbségeket. A végére pedig mindenki vérbeli Aston Martin spotter lesz.