2007. dec. 22.

Micsoda kormány a Spyker C8-ban

A Spykerek szép autók, effelől nincs kétség. Különösen a belsejük az, ami nagyon megfogja az embereket. A kormány meg valami hihetetlenül durva. Nézzük csak ezt az angol modellt, gönyörű zöld belsővel és a jellegzetes Spyker kormánnyal.

Persze gondoltak azokra, akiknek a hagyományosabb volán jön be, ezért egy másik kormányt is lehet választani. Ez így teljesen rendben van.

Viszont most nézétek meg ennek a Gallardonak a kormányát (most lényegtelen, hogy ez az olasz rendőrségnek legyártott különleges példány, hirtelen most ez volt kéznél).

Aztán ezt a C8 Spydert.

Látjátok a hasonlóságot?

Érthetetlen, hogy minek kell bele Gallardo kormány, annyira rondítja az összképet. Na nem baj, ma is láttunk valami érdekeset.

2007. dec. 21.

Koenigsegg rajongók figyelem


A SupercarMovies legújabb filmjében egy fekete CCX-et tesztel. Videó, plakát, jó minőségű héttérképek nagy felbontásban. Autóbuziknak ennél jobb karácsonyi ajándék szinte nem is lehetne. Ide kattintva csomagolhatjátok ki.

Lila csíkos LP640

Elég érdekes. Még hátsó szárny is van rajta.


2007. dec. 19.

Veyron a Prescott Hill Climb versenyen

Van ez a Prescot Hill Climb verseny, ahol idén egy Veyron is elindult. Ezen ne lepődjünk meg, mert a pálya a Bugatti Owners Club tulajdona. Itt is látszik, amikor kigyorsít, hogy mennyire bámulatosan gyors ez az autó. Ráadásul a hangja is elég durva.

2007. dec. 18.

Scuderia színek

Scuderia színekről még nem nagyon volt szó, nézzük hát milyenek is vannak. Elsőként itt van a piros, ami a gyári képeken is szerepelt.

Itt a sárga, erről még nem nagyon láthattunk képeket, az EVO tesztelte.


Ezüst, amikről már mutattam képeket, szinte az elsők között nem sokkal a bemutató után.


Van még ez a kékes, ez is kinnt volt pár kiállításon.

Végül pedig a fekete, fekete felnikkel. Talán ez a legmorcosabb.


Mindenki döntse el melyik a legszebb, nyugodtan meg is írhatjátok egy kommentben.
Lassan pedig elkészül a Veyronokról készült színskála Zonda verziója. Még az idén remélem.

2007. dec. 17.

Ilyen a P4/5 belső világítása

Eléggé... hogy is mondjam. Modern.

Murcielago műszerfal

Még a korábbi modellé, azon belül pedig az amerikai változaté. Így világítva látszik csak minden, mint általában minden autónál. Ritka látvány, majd még teszek fel más autókról is ilyet.

2007. dec. 16.

707 lóerős F430 az Enzo ellen

Volt már videó arról, hogy hogyan készül a Novicec F430, de most itt van még egy, amin még tovább finomították a módosításokat, és 707 lóerőig húzták fel az eredetileg 490 lovas modellt. A legjobb tesztelésnek pedig azt gondolták, hogy elviszik gyorsulni egy Enzo ellen.

Ennyi módosítással nem csoda, hogy lenyomja az egyenesben. Pályán már más lenne a helyzet szerintem. Persze még mindig hülyeségnek tartom az ilyen agyontuningolását ezeknek a gyönyörűségeknek. Viszont a zenei aláfestés biztos, hogy teljesen felesleges alatta.

Porsche 997 GT3 - 300 km/h

290-nél teszi hatosba és mondhatom, hogy szépen szól.