2007. szept. 1.

0-320

Ezzel a címszóval csinált egy nagyszabású tesztet a Road&Track magazin, ilyen nevekkel, hogy Murcielago (nem az LP640), SLR, Veyron, RUF RT12, egy Lingenfelter Corvette és egy Hennessey Viper. Hála a modern technikának, készítettek egy videót is!
Mondanak benne érdekes dolgokat, pl. hogy a Murcielago ment volna tovább is, ha nem azok a cseppet sem gyári felnik és gumik lettek volna rajta, nameghogy a Veyront volt a legkönnyebb vezetni. És a győztes. A Viper. Tipikus esete amikor pl. a Hayabusa motorral szerelt Smart legyorsulja az F430-at. Ha a Ferrarira meg vadászgép hajtóművet szereltek volna, akkor nevetve alázta volna meg a SzuperSmartot. Tehát ez a feltuningolt autó gyorsul a gyári ellen dolog nekem sosem tetszett. Most biztos évekig ezen fognak rágódni a Viper fanatikusok, hogy Amerika legyőzte a Veyront.

Twin Turbo Murcielago

Emlékeztek még a Twinturbós bikatuffatásra? Hamar jött a válasz a Doug Levin Motorsporttól, ők építették ugyanis az első Murcielago TT-t (amíg Gallardóból ugye több is van). Kb. 800 lóerős, van is róla egy kisebb videó, bár szerintem ez megint az abszolút felesleges kategória. Az a felni is milyen már?

És pár kép is.



Amennyi pénzt beleölt, szerintem simán vehetett volna egy LP640-et is. Ami sokkal jobb. Mondjuk fehérben. Szerintem.

Enzo vs.ENZO FXX

Itt hallhatjuk milyen hangja van az Enzonak, Tubi kipufogóval.

Itt pedig azt, hogy hogyan szólnak az FXX csövei.

Az biztos, hogy sokkal barátságtalanabb. A srácoknak még a fülüket is be kellett fogniuk.
Csak az összehasonlítás miatt.

2007. aug. 30.

Veyron színkombinációk.

Na szóval az van, hogy amióta elkezdték átadni a Veyronokat, én is vadászom az oldalakat, színkombinációk után kutatva. Összeállítottam az eddig gyűjtött képekből egy ilyen galéria féleséget, (kb. mint a Carrera GT színskála) csak hogy legyen valami képünk arról, hogy eddig milyen variációk születtek. Ha jól tudom eddig cirka 50 Veyront adtak el, persze nem mindegyik különböző. Akkor lássuk.

Ezek a szokásos, kék-fekete és piros-fekete párosítások a legismertebbek.

Itt már kicsit vadabb összeállítások születtek, főleg a totálisan fekete és a piros.

Itt a kicsit visszafogottabbakat láthatjátok, világosabb színekkel. A teljesen ezüst elég érdekes.

Itt kétféle fekete van, más a belső tér, az egyikben a komfort, míg a másikban sportülések vannak. Ja meg az egyiken ott az oldalindex. Ezeket a részleteket is érdemes figyelni, nem mindegyiken van, ez attól függ, melyik országba adják el az autót.

Az utólsó pakk pedig eléggé vegyes, de mindegyik érdekes. A fehér-fekete szerintem baromi jól néz ki.
Szóval én ezeket gyűjtöttem össze eddig, mint lehetséges variációk, de ha nektek esetleg van valami ami még kimaradt a sorból, várom őket,ide küldhetitek nyugodtan.
Ja és a legfontosabb kérdés. Kinek melyik jön be a legjobban?

2007. aug. 29.

Egy vidám Porsche

Lehet, hogy az orosz újgazdagok között egy páran szimpatizálnak a hippi eszmékkel, és így születhetett meg az a virágmintás felni.

Mókás színe lehet menet közben. (A kerámia féktárcsa azért befigyel.)
forrás: autoblog.com

2007. aug. 28.

Amit mindenkinek látnia kell.

Most egy instant bejegyzés jön, csak címszavakban írom le a lényeget, képet se teszek, szépen rákkattan mindenki a linkre, hadd jöjjön az arconcsapás. Nézzétek Hammer mit fotózott a Gresham palota előtt tegnap éjjel.
IDE KELL KATTINTANI.