2008. jan. 26.

Még két háttérkép

Megszakítva a hagyományt, most kétféle szépség közül választhattok.
Az első az Audi R8.

A második pedig ez a Gallardo.

Nem akartam teljesen fekete-fehér képeket, ezért hagytam bennük pár színt.

Első a biztonság

Vicces, hogy a figyelmeztető matricát egy ilyen szöveggel takarták le. Az autó F430 egyébként.

Tegye fel a kezét aki szereti az Edonist

Mert a klasszikusok rovatnak ő a követkző tagja. Ugye ő az akit a Bugatti EB110 darabjaiból raktak össze, csak előtte alaposan átdolgozták, többek között a 4 kis turbót 2 nagyra cserélték. A 680 lóereje 3.9 alatt repíti 100-ra és állítólag 360 felett van a vége. Ja és a Bugattival ellentétben ez hátsókerekes, mivel a négykerékhajtás elhagyásával -70 kilót nyertek.

És igen, azok a lángok minden Photoshoptól mentesek.

2008. jan. 24.

Akkor és most

Ráadásul mindkettő fekete, csak az egyik jobbra, a másik meg balra. A Lamborghini Countach és a Ferrari 599 GTB.


Bármennyire is rajongok az 599 GTB iránt, szerintem nem fog annyira ütni 30 év múlva, mint amennyire most üt a Countach. Ez van.

2008. jan. 22.

Már be is futott az újabb szpottolás

Alig telt el egy kis idő, és újabb képpel bővül a szpottolás rovat. Mindez stepboy érdeme, aki Párizsban fotózta ezt a Vanquisht, amit éppen igazoltatnak a Diadalív lábánál. Ha nagyban megnézitek a képet, a háttérben észrevehettek egy új Fiat 500-ast is. Köszi a képet!

Ha ti is láttatok hasonlót, a jobb oldal feltüntetett címre küldhetitek el.

Porsche Turbó és a hóesés


CCX a tengerentúlról

Merthogy a Koenigsegg betört az Egyesült Államok piacára. Egyenlőre ez az első autó, de már meg is vették, az ára pedig 1 millió dollár felett van. Most a las-vegasi Caesars Palaceban van, ahova a továbbiakban még érkezik rajta kívül 3. Egyébként gyönyörű színe van.

2008. jan. 21.

Vontatják az F430-at

A ma frissült Exoticspotteren láttam ezt a képet, ahol egy Daewoo Tico (!!!) vontat egy F430 Spidert Romániában. Biztos lemerült az akksi.


Ez azért nem semmi.

Murcielago szpottolás Debrecenből

A már korábban megkezdett szpottolás rovatot Ernest bővíti ezzel sárga (hivatalosan Giallo Evros) Murcielagóval, méghozzá Debrecenből. Köszönjük a képeket.Ha ti is láttatok valami hasonló szépséget és még lencsvégre is tudtátok kapni, küldjétek el hamar. Indítottam is egy új címkét ennek örömére.

Szétszedik az R8-at

Méghozzá a Millteknél, hogy új kipufogót tegyenek fel, és azt kell mondanom, hogy ez a videó bizony nagyon rendben van. Semmi idegesítő zene, csak egy laza kis aláfestés, ami ráadásul még le is halkul amikor letesztelik a rendszert. Az LP640 Roadster videóhoz tudnám hasonlítani, az is nagyon profi volt.

Több ilyen kéne.

2008. jan. 20.

Pur Sang élőben!

A hivatalos képeken nem nézett ki valami jól, vagyis semmi különös nem volt benne, nekem olyan volt mint egy sima Veyron. Aztán megláttam ezeket a képeket és azóta padlón vagyok tőlük. Gyönyörűek rajta a szénszál betétek, amik a hátsó lámpáknál a legszebbek talán.
Csak annyi a különbség, hogy nincs az oldalán Pur Sang plakett és más a felni.

Ez is Dubaiból.

Gyilkos felnik az 599 GTB-n

Mármint az összhatásra nézve. Gyakorlatilag kinyírják az autót ezek a tuning felnik. Suprákon látni ilyet, nekik jól áll, de nem egy Ferrarinak. Dubaiból.