2007. okt. 20.

Aston Martin DBS teszt

Egyre jobban bírom az AutoCar-t, mindig nagyon hamar megszerzik a legújabb autókat és még vezetni is tud a srác. Ez a DBS teszt is még nagyon ropogós. Viszonylag sok magyarázás után bele is csapnak a lecsóba, de aki nem szeretné ezeket meghallgatni, tekerjen 03:34-hez.

Érdekes színek, megint

Teljesen random szörfözés során bukkantam erre a videóra, aminek a tartalma a blog szempontjából teljesen lényegtelen, kivéve a 9. másodpercet, ahogy egy zöld alapon zöld Veyront figyelhettek meg. Soha nem hallottam még róla.
Meg egy lila Gallardo Spyder, Dubaiból, amire először azt hittem, hogy kék.

És a zöld GTB megint, immáron fekete felnikkel.

2007. okt. 19.

Luxusautóshow 2007 - frissítve

Na, akkor a beszámolóm. Szóval a megnyitót kicsit lekésve, olyan 1 óra körül értünk oda, de már akkor is elég sokan voltak, köszönhetően annak, hogy a tavalyi kissé húzós 10 ezres jegyárat 5 ezerre vitték le. Ami persze még mindig jó annak, aki kisebb tömegben szeretné ezeket az autókat megnézni. Még jó, hogy kaptam meghívót.

Tehát kapásból a szupersportautóknál kezdtünk, ezek a tuningolt csodák engem nem nagyon érdekeltek a másik pavilonban. Először a CCGT-re kaptam fel a fejem, gyönyörű volt. Aztán onnan már csak egy lépésre volt a Ferrari stand, ami szerintem valami hihetetlenül igényesre volt megcsinálva, kb. mint a nagy autószalonokon. Ott figyelt egy FXX is, amit aztán lecseréltek egy 599 GTB-re. Még jó, hogy nem maradtunk le róla, nagy kár lett volna.

Voltak elég durva versenyautók is, a Koenigsegg motoros Leblanc volt talán a legbrutálisabb, de a Gumpert Apollo, és a Ferrari F1 sem volt piskóta.

A tuningcégek is szép számú autót hoztak, a Hamann és a Mansory igazán kitett magukért. A 3-as BMW-be épített M5 V10 kegyetlen volt, a BF Performance féle Lamborghinikről meg ne is beszéljünk.

Na és akkor az FXX. Egyszercsak sétálunk a büféből a Maseratik felé, amikor egy nagy tömeget látunk, ami mellett gurul az FXX.

Közelebb érve látjuk, ketten tolják. Na, fellelkesedtünk, hogy hátha beindítják, gyorsan futás utána. Sorra lövöm a képeket, már kinnt állunk a parkolónál, amikor meglátjuk a trailert, amire fel akarják pakolni. Ekkor mondták, hogy nem indítják be. Hosszas szenvedés után feltették a trailerre és itt jött a probléma. Már nyitotta volna ki az egyik tolóember az ajtót, hogy a tulaj, aki eddig benne ült és kormányozott kiszállhasson egy ilyen karistolós, karc hangot hallottam, aztán egy elfojtott fuck kiáltást. Nem vették észre, hogy nem tolták eléggé előre az autót, és az ajtó nekiütődött a trailer egyik oldalsó tartóoszlopának. Szívás, még jó, hogy nem történ különösebb sérülés.

Persze a volt pár paraszt is, mi mást várhattam volna. Pl. tök jó volt, hogy pár autóba bele lehetett ülni a Lamborghini standnál. (Gallardo Spyder, 997 Carrera 4s). Persze valakinek a Superleggera kellett, és már nyitotta is az ajtót, amikor a hostess lány szólt neki, hogy abba nem szabad beülni. Oké, a lány elmegy, de a srác már nyitja is az ajtót és pattan be. Kiabálnak neki, hogy másszon ki azonnal, persze ő erre nem hallgat, és élvezi az alkantarát maga alatt.

Összességében persze nagyon jó volt, és még két hatalmas Zonda F plakátot is sikerült bezsákolni, ami már kinnt is van a falon. Ja és a legfontosabb, hogy a képeimet ITT megnézhetitek.

Az origo is készített egy jó kis összeállítást, az FXX-es képen még én is feltűnök :) Van videó is, amit a traileres ajtókarcolós rész miatt is érdemes megnézni. Ha erősen hallgatóztok, hallhatjátok amint elnyom egy fuck-ot a srác.
Bónusz poén, az A5.hu-nál nem tudják helyesen leírni Horacio Pagani nevét. Pedig a Koenigsegg bonyolultabb. Ez azért elég ciki.

2007. okt. 18.

Luxusautóshow 2007 előzetes

Na, akkor megjöttem a kiállításról, a képeken még dolgozok, de itt van egy kis előzetes a teljesség igénye nélkül. FXX volt, de csak egy kis ideig, aztán el is vitte a tulaj, trailerrel. Kalandos volt, majd leírom miért.
Szóval képek a hét végére fennt lesznek, ha addig nem bírtok várni, nézzétek meg az egyik lányról készült képeket, ITT.

2007. okt. 17.

Máskor majd jobban meggondolja

Azt, hogy mibe ül be. Látszik az arcán a halálfélelem kb.

2007. okt. 16.

Top Gear lányok

Igazából mostanában nincs valami sok időm, így hézagkitöltőnek itt van pár Top Gear lány, most úgyis aktuálisnak mondhatók, pár nappal a 10. évad 2. része után.


A lényeg viszont, hogy már itt figyelnek a VIP jegyeim a Luxusautóshow-ra, úgyhogy a hét végére egy nagyon vastag galériát fogok feltenni az autókról. Állítólag lesz FXX is.

2007. okt. 15.

F40 - No komment


Semmi bajom a női sofőrökkel, ne értsétek félre, de ez a kép tényleg olyan, hogy.