2008. febr. 16.

Most jut csak eszembe

Van egy csomó nagyfelbontású LP640 képem. Jöjjön akkor pár háttér, most egy fehér példánnyal. Szélesvásznú változat is van, így mindenki megtalálja a magának valót.

1600x1200

1680x1050

1600x1200

1680x1050

Hatalmasat üt a Gemballa Mirage GT

Már sokszor esett szó a Gemballa Mirage GT-ről itt a blogon, most itt egy újabb. Nem csillog, nem villog. Teljesen matt és azt kell, hogy mondjam nagyon brutális.

Teljesen bedarál minket szemből.

Érdekesek a pici ködlámpák is,

de igazából hátulról üti a legnagyobbat szerintem.

A fekete felnik mindig is bejöttek, a piros féknyereg meg teljesen odaillik.

Összességében véve ez a kombináció hihetetlen. Nekem talán csak az nem tetszik, ahogy a lámpabúra belső részeit is színre fújják.

2008. febr. 12.

Nem lennék Scaglietti Dubaiban

A múltkor már volt egy érdekes példány, most itt az újabb csapás.


A Challenge felnik szépek rajta, de most komolyan, matt feketére ilyen matrica? Na ne már.

2008. febr. 11.

Hatalmas felniken gurul a Drophead kupé

Így utólag is elnézést a megkésett bejegyzésért, fogjuk arra a késést, hogy sok dolgom volt mondjuk. Mindegy. Itt van viszont egy RR amire hatalmas 24collos felniket szereltek. Nem néz ki rosszul, viszont kátyút nem kívánok neki. Persze ahol ez fog közlekedni, nem hiszem hogy sok úthiba lesz.




Viszont most egy perc néma csend, mert OP otthagyja a Belsőséget ami miatt szomorú is vagyok kicsit. Kiváncsi leszek az utódja (ha lesz olyan) mennyire fogja előtérbe helyezni a szupersportautókat, elvégre a Belsőség volt (OP szavaival élve) az ország vezető Lamborghini blogja. Sóhaj.