2007. aug. 10.

Darth Vader rovat 2

Az van, hogy ez a totális lefekeítés, vagy ahogy angolul mondják, black-out majdnem minden autónak jól áll. Nekem személy szerint a hátsó lámpák, és az oldalindexek felmatricázása tetszik, különösen a Gallardon. Viszont mostanában annyi Lamborghini bejegyzés volt, hogy csak a következő DV rovatban lesz róla kép. Most egy Bentley Continental GT jön.



Na jó, csak hogy legyen benne egy kis Lamborghini, itt van az Anti-Darth Vader, vagyis a teljesen lefehérített LP640. Kár érte.

2007. aug. 9.

Megint grillezhetünk Gallardo lángon!

Korábban már volt róla szó, most pedig újra itt a lángoló kipufogó, ezúttal egy sárga példányból. Igazából szerintem, nem néz ki jól, ezzel szemben tök felesleges.

2007. aug. 7.

Mélnyomót a Superleggerába? Miért?

Itt az újabb adag hülyeség, viszont most furcsa módon Európából, sőt. Kapaszkodjunk meg. Mély levegő. Ez most Rómából jön, ott él és dolgozik, Giacomo a helyi Lamborghini szalon alkalmazottja, büszke Superleggera tulajdonos. Eddig minden jól hangzik, de. Giacomo úgy gondolta, hogy ő nem biztos, hogy hallani fogja a Gallardo iszonyatosan hangos V10-ese mellet az ő kis rádióját, ezért beszereltetett egy mélynomót maga mögé. Nagyon ronda, és biztos vagyok benne, hogy még most se fogja hallani a zenét.


Ejnye Giacomo.

2007. aug. 6.

Enzo, ahogy még nem láttuk

A legnagyobb Lamborghini fórumon, a Lambo-Poweren olvastam erről az Enzóról. Azt írta a tulaj, egy amerikai sebész dr. Ali E. Haas, annak ellenére, hogy megközelítőleg 3 órányira lakik a hozzá legközelebb eső Ferrari márkaszervíztől, szereti ő maga javítgatni szupersportkocsiját, például olajat cserélni. Mert ő az a fajta fickó.




Valentino Balboni még mindig a világ legjobb tesztpilótája

Ő az, aki a gyár indulása óta dolgozik ott, és az összes modellt vezette már. Mert ez az ő munkája. És amint a kép is mutatja, nem látszik rajta, hogy 40 éve csinálja már.

És igen, mindezt csak a póló kapcsán.

Semmit nem hagytunk otthon, ugye?

Igazából most el kellene dönteni, hogy mit is szeretnénk. Elvinni a Porschénk egy kisebb kirándulásra, vagy sok csomaggal elmenni kikapcsolódni. Esetleg megpróbálhatjuk a kettőt egyszerre, de akkor ne ijedjünk meg, ha valami ilyesmi történik. Hollandiában lehet betépve vezetni?

Forrás: autogespot.com

2007. aug. 5.

Mclaren F1 vásárlás, sikongató feleséggel, kézikamerával.

Valahogy így.

Itt meg a próbaút, még több sikongatással.