2007. nov. 3.

Reventón Test Drive

Oké, gagyi a minőség. A hang se az igazi, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy VAN! Nem hiszem, hogy túl sok teszt lesz vele, örüljünk ennek a kevésnek is. 0:46-nál beröffentik, na onnantól kell hangosítani.

Mitsuoka Orochi videó

Erre még a legnagyobb autóbuzik is néha értetlenül kapják fel a fejüket, hogy mitsu-micsoda? Szóval ez egy kis gyár Japánban, amik ilyen hihetetlen érdekes autókat terveznek, tényleg nem lehet semmivel se összekeverni a formatervet. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, de nagyon eredeti az tény, bár nem hiszem, hogy ez lesz a kedvencem. Amúgy egy 3.3 literes V6DOHC motor és 5 sebességes váltó van benne a Toyotától, olyan 230 lóerő körül tejlesítménnyel. Volt a Discoveryn egy minisorozat régebben, amin egy bangladesi autószerelő csinált mindenféle brutális autókat, pusztakézzel, minden elektromos szerszám nélkül. Talán csak hegesztőt használt. Na azokra hasonlít a Mitsuoka Orochi. Találtam most róla egy videót, nézzétek meg.

Az Orochi meg állítólag őrült békát jelent. Hihetetlen komolyan. Pár kép bónuszként.


Egy különleges F40

Persze mindegyik F40 különleges, de ez meg aztán különösen. Az egyik prototípus volt, a 74049-es. Enzo Ferrari használta, és most ittvan róla egy videó. Gyakorlatilag mindenből anyagból kevesebb van benne, a turbó viszont nagyobb, így közel 600 lovas.

2007. nov. 2.

Murciealgo, Diablo SV beömlőkkel

Csak minek. Amíg a Diablo tök jól néz ki Murcielago felnikkel, addig ez a downgrade tök felesleges. Meg ronda is.


Persze, hogy Dubai.

2007. nov. 1.

Még egy Veyron színkombó

Vörös-vörös és elég jól néz ki.

2007. okt. 31.

Ezzel a Maseratival mi történhetett?

De most komolyan. Nincs összetörve, csak hihetetlenül redvás. Nem értem.




Ez itt a reklám helye


Amint a címben is olvashatjátok egy másik blogot reklámozok éppen. Szóval ha van kedvetek és érdekel benneteket mindenféle videó, érdekes kép, csajok, zene satöbbi, akkor kattintsatok ide. Esetleg ide, vagy ide, vagy ide mindegy melyik linket választjátok. Téves riasztás néven fut, és többek között én is írom. Szinte még ropog. Gyertek és olvassátok.

Mozgássérülten Gallardoban

Szóval igen, erre mondom azt, hogy wow. LamboPoweren olvastam egy francia srácról, aki tolószékbe került 19 évesen. Minden vágya az volt, hogy Lamborghini tulajdonos lehessen. Megcsinálta. Itt vannak a képek róla, a kormányról lehet adagolni a gázt. Ez azért tényleg nem semmi.

Darabokban az SLR

Csak gondoltam kirakok róla pár képet, ezek sem túl gyakoriak, mondhatni nem sokan látják így az SLR-t.






Bónuszként itt van két kép, amin 22(!!!) colos felniket tettek rá. Vélemény?

2007. okt. 30.

Challenge Stradale drift

A minőség kicsit gázos, viszont maga a mutatvány nem semmi. Bahreinből.

Ja, ha esetleg nem olvastátok volna, itt egy cikk a Lamborghini Porsche baleset fejleményeiről.

2007. okt. 29.

Ferrari FXX Evoluzione

Mivel még nem sehol sem olvastam róla, hát beposztolom, bár nem vagyok hírblog. Szóval akkor most exkluzívan és Csak töményen. A Ferrari továbbfejlesztette az FXX-et. 860 lóerő, 9500-as fordulatszámnál kezdődik a vörös tartomány a váltási idő pedig 60 miliszekundum. A felfüggesztésen és az aerodinamikán is módosítottak. A fioranoi tesztpályán pedig 1:16 alatt ér körbe (a korábbi FXX ideje 1:18 volt). Egyszóval brutális. Jöjjenek a képek.