2008. máj. 8.

Kellemes Top Gear alternatívának igérkezik

Az alábbi műsor, aminek a trailerjét megnézhetitek, ha a play gombra kattintotok.

2008. máj. 6.

Nézzük ezt az 575 Maranellot

Emlékeztek még a múltkori kék Bentley Continental GT-re? Na, most ugyanannak a cégnek egy másik autóját, nevezetesen egy Ferrari 575 Maranello vehetünk szemügyre. Ez már egy fokkal konszolidáltabb, és a fehér szín is jól áll neki, de itt vége is van a dolognak.




2008. máj. 5.

Kellemes Zondázás

Ugye azért is imádjuk a Paganit, mivel a gyár mindenki előtt nyitva áll, nem úgy mint a Lamborghinié, ahova csak a tulajdonosok léphetnek be, hogy megfigyelhessék új autójuk születését, vagy mint a Ferrarié, ahova földi halandó gyakorlatilag be se léphet. Több fórumon is lehet olvasni arról, hogy egyes szupersportautó tulajdonosok, vagy éppen leendő tulajdonosok járják körbe az olaszországi Lambo-Ferrari-Pagani manufaktúrákat. Most egy ilyen videó jön, ahol a Club GT Events nevű csoport próbál ki egy Zonda F-et. A mögötte lévő F430 szinte fel se tűnik. A végén pedig ott van a számomra minden autók legszebbike, a fehér Zonda F kupé, kék belsővel. Mhhm.

2008. máj. 4.

Egy újabb Veyron

A Hermés és Pur Sang után itt a legújabb Veyron, a Noir Sang. Eléggé vadul néz ki, pár dolgot változtattak is rajta. Sajnos kicsik a képek, de így is látszik, hogy a tükrök másféleképpen ileszkednek, valamint a középkonzol is fekete színben pompázik.




Nekem tetszik.