2007. szept. 29.

Hangerőt feltekerni. Most.

Ugyanis ez az LP640 Roadster videó büntet. Nagyon.

Nagyon, nagyon, nagyon sárga 599 GTB

A nagyont pedig értsük úgy, hogy tényleg nagyon. Több benne a sárga, mint a kék változatban a kék. Hasonló mint mondjuk a Zonda. Most viszont nem dubaiból érkezett a kép, hanem az Egyesült Államokból.



Egyébként a belseje szerintem teljesen rendben van így, igaz kicsit eltér a Ferrariktól ez a nagyon sárga, de van benne valami ami megfog. Jöhetne is mondjuk egy fekete fényezéssel. Mondjuk így:

2007. szept. 28.

F430 háttérképek hétvégére

A Diablo és az Enzo mellett ez az F430 Spider a következő a sorban, a minőségi háttérképek kategóriában.




Carrera GT driftel, forgalomban.

Egy M5-ös társaságában, persze csak lájtosan. Viszont ahogy a legelején kivág a terepjáró mögül, na már azért érdemes volt felkelni.

Persze forgalomban ilyeneket csinálni veszélyes meg stb., de hát ez van. A hangot viszont vegyétek le, mert az borzasztó.

2007. szept. 27.

A Scuderia láz nem ért véget

Ugyanis itt az AutoCar tesztje, tudjátok ők azok akik lepadlózták a Veyront éjszaka, alagútban. Egyszerűen nem tudom megunni a Scuderiát.

A nap citrom, akarom mondani narancs-díjasa

Szerintem valami borzalmasan néz ki. Van róla több képem is, de azokat ki se teszem, egyszerre túlságosan is nagy csapás lenne. Így elsőre elég ennyi is.

Más. Aki nem tudta/akarta beszerezni az októberi Top Gear Isle of Man Specialt, az most online elolvashatja.
Szolgálati közlemény: a fantasztikus címkefelhő alá betettem egy flickr slideshow-t is, ahol saját készítésű Gumball és Luxusautoshow képeket láthattok. Frissítsetek gyakran.

SLR és SLR Roadster

A nemrég leadott 5th Gear féle SLR Roadster teszt után találtam pár képet, amin a két SLR együtt van lekapva. Hiába ezüstnyíl, nekem feketében, vagy sötétkékben tetszik, barna bőrbelsővel. Persze így se ronda.


Fehér CCX


Dubaiból. Ilyen színben eddig még nem is láttam.

2007. szept. 26.

F430 Scuderia, megint.


Az exkluzív bemutató és a promó videó után végre itt vannak az legelső tesztek is az új Ferrariról. Illetve aki olvasta az októberi Top Gear-t, abban is volt róla szó. Itt a Carmagazine féle teszt. amiről készítettek videót is:

Ott lepődtem meg, amikor azt mondták benne, hogy gyorsabban ér körbe a fioranoi tesztpályán, mint az Enzo. A hangja meg valami brutális, és gyönyörűen dobálja a hátulját a kanyarokban.

Murcielago Taxi

Kamu az egész, de azért vicces. A Players Run-on készült a kép, ami a Gumball amerikai koppintása lehet.

Nagyon sok FXX

Mindezt Japánból.

Most pedig tényleg visszakanyarodok a versenyautóktól, de ezeket a hangokat kár kihagyni. Tipikusan az egymás után sokszornézős kategória.

2007. szept. 24.

Hogyan készül a CLK-GTR

Az autóverseny fanatikusoknak (is) igazi gyönyör lesz a következő kétrészes Mercedes dokumentumfilm, amit még 1997-ben készítettek a CLK-GTR-ről.


A Top Gear-ben pedig még Tiff tesztelte.

Egyébként van egy eladó Roadster, feketében. A címet nem tudom már, csak arra emlékszem, hogy olyan 800 000 font körül volt az ára. Valamint egy ezüst is eladó, ami már összesen 2, az összesen legyártott 5-ből. Ne csodálkozzunk az árcédulán tehát.

Pórul járt M6-os

Igaz annyira nem tört szét, mint a Carrera GT, de azért ez se semmi. Az első képen pl. nem is vettem észre elsőre, hogy mi is van.



Na jó, egy ideig akkor most nem lesznek balesetes/karambolos postok, bőven elég volt belőlük ennyi ebben a hónapban.

2007. szept. 23.

Nem egy altatódal, de azért megteszi...

Mármint a múltkori Belsőség bejegyzésre gondolok. Kicsit rövidebb, de a kameraállás miatt sokkal szórakoztatóbb. Szerintem.

Lotus gyalázás

Épphogy kihevertük a múltkori Murcielago gyalázás videót, erre itt egy másik, (igaz nem szupersportkocsi) szintén Angliából. Ráadásul fényes nappal, hogy szakadnának meg.

Zonda R kedvcsináló

Igaz még várni kell a bemutatóig, de pár dolgot azért már lehet tudni a legújabb Zondáról (amit gondolom mindenki elolvasott már, nem is térnék ki a specifikációkra). Jöjjön most akkor pár kép. A genfi szalonon egy kisebb makett volt csak kitéve róla, amiről csak szemből, vagy oldalról láttam képet, de most végre találtam egyet amin a hátulja is látszik. Valami iszonyat brutál rajta a diffúzor. Egyébként az itt kiállított F kupén már az R felnik lehetnek.



Itt pedig két kép a motorról, amit az idei Pagani Rallyn állítottak ki.


Szóval nem lesz piskóta.
Szolgálati közlemény: kicsit hegesztettem a blog kódján, így a jobb oldalon már egy újfajta címkefelhőt láthattok, remélem szanaszéjjel fogjátok kattintgatni. Átláthatóbb, kisebb helyet foglal, jobb.