2007. okt. 26.

Megdőlt a Top Gear pálya rekordja, gondoltam szólok


Az elkövető az Ultima GTR. Több, mint 5 másodperccel javította meg a CCX rekordját. A legdurvább viszont az, hogy van belsőkamerás videó az egészről. Félelmetes így végignézni egy kört, kegyetlenül tolja neki Stig barátunk.
Ide kattintva megnézhetitek, itt meg olvashattok róla.

Még több Luxusautóshow lány.

Hát sajnos nem tudok annyira produktív blog lenni, mint a hőn ámított Belsőség, és vannak dolgok, amik elsőbbséget élveznek, így majd a hétvégén jönnek újabb érdekességek, addig viszont itt van még pár lány akit lefotóztam a Luxusautóshow-n.


2007. okt. 24.

A Porsche 911 evolúciója

Kegyetlen sok gyűjtés kellett ehhez a videóhoz, rengeteg munka van benne, éppen ezért tekintsünk most el a hülye aláfestő zenétől. 1963-tól követhetjük végig a 911-esek fejlődését. Szóval hangot le, és gyönyörködjünk.

Akik nézik a Fifth Geart nézzenek vissza később

Akik viszont nem, (és én is ebbe a csoportba tartozom) kattintson sebesen a Play gombokra, mert itt van egy Caparo T1 teszt, aminek nem fogom ellőni a poénját:

Valamint a még mindig megunhatatlan szinten álló F430 Scuderia teszt, amiből kiderül, hogy gyorsabban ér-e körbe a fioranoi tesztpályán az Enzonál:

Porsche GT2 videó

Hammer küldte a címet e-mailben és nagyon jól tette, mert ezt még nem is láttam. Miről maradtam volna le, belegondolni is rossz. Igazi mestermű, minden autóbuzinak kötelező. Walter Röhrl, Nürburgring, a weissachi Porsche tesztpálya, tényleg minden benne van.

És amikor látszik benne az előrehajtott full karbon sportülés, na az volt a legjobb rész benne. Szóval ilyen linkek még jöhetnek.

2007. okt. 23.

Pár újabb Veyron

Fel lehet vésni a színkombinációkhoz ezt a három új változatot.
Korábban már volt piros alapon piros, de ez most kicsit más.

Világosszürke-fekete is volt, de ez most a sötétebb változat.

A fehér alapon fehér viszont teljesen új.



Bónuszként pedig olvassátok el Arash Farboud írását arról, hogyan is vette meg a Veyronját.

2007. okt. 22.

Superleggera végsebesség

Az Autoblog-on találtam ezt a videót, az A1-en (tudjátok a német autópálya, ahol nincs sebességkorlátozás) nézik meg a Superleggera végsebességét.

Végre nincs alatta semmiféle idegesítő aláfestő zene.

Hogyan készül az Audi R8

Ez akkor egy reklám lenne.

A bahreini hercegben csak úgy dagad a nemzeti öntudat

Ami persze tök jó meg minden, de nekem valahogy a visszapillantóra tett zászló jobban tetszik. Mint itt a második képen.



2007. okt. 21.

Luxusautóshow 2007 a tvben

Először itt az RTL-es, ami szerintem teljesen nézhető, egy-két hasznos információhoz is juthatunk belőle, ami ritka az ilyen riportoknál.

Aztán itt az Aktív riport, playmate csajokkal és sok hülyeséggel.

Szerelik a Zondákat

Persze az is lehet, hogy csak bújócskáznak a gyár dolgozói ebédidőben. Mindenesetre viccesek a képek.


A Pagani fanok pedig figyeljenek, a következő pár bejegyzés eléggé Zonda központú lesz.