2007. szept. 8.

Carrera GT és SLR a várnál. Egymás után!!!

Márton küldte ma ezeket a képeket, mivel autókat volt szpottolni, aminek meg is lett az eredménye. De még milyen eredménye! A várnál kapta le ezt a Carrera GT-t, ami mögött ott jött közvetlen egy SLR is.





Viszont a Carrera GT-n nekem nagyon gyanúsak a kipufogók. Túlságosan is kitüremkednek, és az az ezüst gyűrű sem látszik, ami normál esetben körbefogja őket. Ez egyenlőre rejtély marad. Mindenesetre itt egy kép, a fentin a Márton által fényképezett Carrera GT, a lentin egy "sima" modell. Azért látható a különbség.

A képek ettől függetlenül persze brutálisak, és ha bárki fotózott hasonlót mostanában, küldje el nekem. Kiteszem.

Horacio Pagani nem szívbajos

Lazán leparkolta a Zondát Monacóban.

Aztán még lazábban el is hajtott, pár perccel később.

Még jó, hogy arrafelé magasan képzett buszsofőrök dolgoznak, akik nem esnek kétségbe ilyen helyzetekben.

Az új Batman filmben is lesz Lamborghini

Méghozzá LP640, ami jó hír. Ami viszont nem, hogy a James Bondban szereplő DBS sorsára jut, összetörik. A forgatáson legalábbis így járt az egyik példány. Azért elég jól beraktároztak belőle. A harmadik képen nézzétek a bukócsövet!




Jobb sorsot érdemelnek az LP640-ek. Pláne ebben a gyönyörű színben.

2007. szept. 7.

Egy kis F430 Scuderia?

Még annak idején az elsők között mutattam videót a Gallardo Superleggeráról, jöjjön most akkor a még szinte ropogós F430 Scuderia bemutató. Pont a minap gondolkodtam, hogy lassan már jöhetnének róla képek és videók. mert én csak egy tesztet láttam, azt is egy német újságban. Még jó, hogy van ez a carpassion, na meg a kitartó keresőképességem. Először is itt a bemutató.

Itt pedig megnézhetjük a képeket is.











Csak nem kellett megvárnunk szeptember 11-ét.
Azt meg már nem is mondom, hogy bemutatták a Zonda R renderelt képeit.

Ezzel a Scagliettivel meg mi történt?

Nemrég böngésztem végig a kedvenc holland autósoldalaimat, amikor ebbe a képbe botlottam. Ez is hogy néz már ki? Dubai rendszám ott figyel rajta persze, ez már kezd lassan indok lenni az igénytelenségre.

Ja, és még mielőtt elfelejtem, ITT van egy nagyon jó galéria, hogy milyen autókkal járnak a dubai gazdagok, amikor átvonulnak Londonba, amire szerintem csak úgy tekintenek, mint valami játszótérre, ahol mindenki azt nézi, hogy ők mekkora királyok. Itt azért vannak ízlésesebb példányok is. Szerencsére.

Agresszív Enzo járatás Prágában

Emlékeztek a múltkori Gresham-palotás bejegyzésre? Na itt egy videó, hogy mit műveltek Prágában. Az Enzoval.

Megint olyan jó videó lenne, ha nem tették volna alá a Prodigy-t, de legalább az érdekesebb részeknél kicsit visszavettek a zene hangerejéből. Szóval azért fejlődőképesek a videókészítők.

Egy CLK-GTR nem csak móka és kacagás

Külön alkalmazott kell ahhoz, hogyha egy könnyed városi furikázás után ki szeretnénk állni a parkolóból. Ha elindítjátok a lejátszást, ezt a kálváriát nézhetitek meg.

Persze nem azt mondom, hogy egyszerű lenne egy CLK-GTR-rel bármiféle parkolási manővert végrehajtani, mert az nem lenne igaz.

2007. szept. 6.

Zene füleinknek

A srácok a Tubi-nál érthetik a dolgukat. Hallgassuk csak meg ezt az összeállítást.

Bár ha már aftermarket kipufogóról van szó, szerintem a Capristo viszi a pálmát a Murcielagora fejlesztett rendszerével, amit mindenki meg is csodálhatott, hallgathatott, amikor itt volt Budapesten a Gumball, még tavaly. (Amiről egyébként a fényképeimet megnézhetitek ITT.)

Megáznak a Spykerek

Mit tesz az ember, ha egy Spyker C8 Spyderban ül, és elkezd esni az eső? Hát esernyőt ragad, mint minden átlagos ember!


Ja és morcosan néz, ha beáll mellé kollegája egy C8 Double 12S-el, amin van tető.

Valahogy így.

Micsoda Enzo!

Na, de még mielőtt elkezdenénk aggódni, ez nem egy flat-black módosítás, ami mostanság eléggé népszerű a szupersportkocsik körében (már gyűlnek a képek egy nagyobb összeállításra), csak matrica. Eredetileg, ahogy a tükröt elnézem Rosso Corsa színben pompázik.



Igazából azt kell hogy mondjam, tetszik. A tükröket is felmatricázhatták volna, akkor jobban egyben lenne. Ezek a csíkos felnik viszont még mindig a gyengéim.

2007. szept. 5.

Nézte valaki ma az exoticspottert?

Igaz tegnap frissítették, de én csak ma néztem meg és csak annyit tudok mondani, hogy wow. Ez a Zonda milyen már?

Meg a babakék LP640, ami egyszer volt már fennt, csak azt hittem, hogy fake, de most itt van más nézetből is. A két SLR-ről Romániában már nem is beszélve. Nagyon durva összeállítás, meg lehet nekik bocsátani a kis késést. (Általában hetente frissítik, mindig hétfőn.)
De az a Zonda akkor is, hogy néz már ki?

*update*
Találtam róla videót.

Most pedig, csak úgy összehasonlítás végett, itt van a fordított változata. Ugye, hogy mennyivel jobban néz ki? Csak a zene nem kellene alá...

Hogyan készül az RRR festés

Illetve ahogy a képeket nézve kiderül nem is festés, csupán matrica. (Akik nincsenek tisztában ezzel az RRR dologgal, böngésszék a Sick Cars in Dubai fórumot, ott kiderül, hogy mi is ez). Azért ezeknek a srácoknak is van eszük, hiszen nem lehetne valami könnyen túladni egy narancs-fekete Phantom Drophead Coupén.



Újabb titokra derült fény.

Vajon mi történhetett?

Valamelyik nap épp a Swisscarsightings-t böngésztem, és erre a képre kaptam fel a fejem. Bikázzák az Enzot? Talán pont a mellette parkoló MC12-ről?