2007. dec. 22.

Micsoda kormány a Spyker C8-ban

A Spykerek szép autók, effelől nincs kétség. Különösen a belsejük az, ami nagyon megfogja az embereket. A kormány meg valami hihetetlenül durva. Nézzük csak ezt az angol modellt, gönyörű zöld belsővel és a jellegzetes Spyker kormánnyal.

Persze gondoltak azokra, akiknek a hagyományosabb volán jön be, ezért egy másik kormányt is lehet választani. Ez így teljesen rendben van.

Viszont most nézétek meg ennek a Gallardonak a kormányát (most lényegtelen, hogy ez az olasz rendőrségnek legyártott különleges példány, hirtelen most ez volt kéznél).

Aztán ezt a C8 Spydert.

Látjátok a hasonlóságot?

Érthetetlen, hogy minek kell bele Gallardo kormány, annyira rondítja az összképet. Na nem baj, ma is láttunk valami érdekeset.

6 hozzászólás:

Névtelen írta...

Jézusom! Erre nincsenek szavak.... atyaég... Komolyan meghallgatnám a tulaj érveit. De az is lehet, hogy mielőtt belekezdene, nyakonvágnám egy fagyott tonhallal.

Juhász Márton írta...

A Luxusautón volt az a D12 Peking to Paris Spyker terepjáró, na annak is Gallardo kormánya van, csak téglavörösben. Nézzétek meg az Peti Flickr galériáját abban is van egy kép amelyiken látszik!!!

Peti írta...

Marci, te szoktál ezen a néven szpottolni az autogespot.comra?
http://spots.autogespot.com/viewcars.php?view=spotter&spotter=MARCI

Juhász Márton írta...

Igen... :P

Peti írta...

grat hozzá (:
jövőre ha látsz párat küldhetsz nyugodtan a
nonpublik@gmail.com-ra

Juhász Márton írta...

Rendben, ha lesz valami xtra jó akkor írok!!!
(Nyáron sajnos nem Pesten vagyok, de amerre járok ott fényképezek, csak legfeljebb csúszássl jutnak majd el...) Mondjuk F1-re feljövök, mert akkor sok a nép Pesten!!!

BOLDOG KARÁSONYT MINDENKINEK!!!