2008. jan. 17.

Megbüntették a CL Mercit is

Újabb taggal bővült a sorozat, ezúttal a legfrissebb CL Mercire, annak is az AMG verziójára csaptak le a parkolóőrök. Azért ha van ennyi pénze egy autóra, igazán vehetett volna egy parkolójegyet, vagy oda áll ahol nem büntethető.


Vagy csakazértse? Egyébként ha a kerékbilincs címkére kattintotok megnézhetitek a többit is. Nekem a dupla Murcielago büntetés az abszolút kedvencem.

14 hozzászólás:

Juhász Márton írta...

Rengeteg ilyen fotó van a neten... :P
Sok gazdag lusta fizetni, mert törvényen-kívülinek hiszi magát...

Névtelen írta...

Ahhoz meg hülyék hogy ismerjék az ingyenes helyeket.:P

czaki írta...

Mindig jót mosolygok az ilyen képeken. Tipikus "mert ő megteheti mentalitás", aztán jól megbüntetik. :D

Egyébként ez a CL Mercedes feketében csodaszép. Ezüstszínűvel már találkoztam forgalomban, szörnyen mutat úgy, de ebben a színben nagyon jó. Darth Vader címke erre is? :D

Peti írta...

Fú erre már nem teszem rá, mert a végén még Star Wars blognak kiáltanak ki. :)

Peti írta...

Ja egyébként én ma a Lehel térnél egy M Quattroportét láttam, magyar rendszámmal. Szép is volt, csak a piros féktárcsa nem ment nagyon a bézs belsőhöz, meg az ezüst fényezéshez.

czaki írta...

Peti: egyik ismerősömék "családi autója" egy Maserati Quattroporte... Homokszínű fényezés, vajszínű belső. Szar az élet, nem? :D :S Itt vannak róla képek.

Névtelen írta...

Nekem az előző CL sokkal jobban tetszik. Az valahogy szebb, harmonikusabb, nyulánkabb, igazi coupe, nem ilyen monstrum. Persze 55amg kivitelben.:P

Peti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
czaki írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
czaki írta...

Peti: azt a megjegyzést nem kell komolyan venni, nem szokásom irigykedni. :) Azzal pedig teljes mértékben egyetértek, amit leírtál. Na meg persze az örök igazság: a pénz nem boldogít. :)

Peti írta...

Nem vettem komolyan nyugi. :)

czaki írta...

Oké, már kezdtem félni. :P

Névtelen írta...

De jó ha van!:D

RobiRS írta...

Még szép ho megbüntetik. Megérdemli. Attol ho pénzes még a törvény alatt áll. Bár azokat a gyünyörü felniket rem nem baszták szét vele. Kár lenne értük.