2007. okt. 7.

Emlékeztető: ma este Top Gear!

Aki eddig nem olvasta volna, még egyszer leírom, hogy ma este Top Gear a BBC-n. Viszont azt nem írtam le eddig, hogy akinek nincs BBC-je, hogy nézheti meg a legegyszerűbben. A FinalGear-t kell nézegetni, holnapra már kinnt is lesz a rip, de még egyszerűbb, ha a torrent kliensetekbe bemásoljátok az oldal rss címét, és akkor reggelre már lennt is lesz. Bónusznak meg egy kép, Jet Fighter a Veyron ellen. Elég jó lesz.

5 hozzászólás:

Juhász Márton írta...

Reggel még csak a 700 megás rip volt fönt, ezért várok délutánig, és akkor leszedem a kissebb file-t. (addigra már sok seeder is lesz remélem!!!)

Peti írta...

Kisebb rip csak kedd-szerda tájékára várható. Felesleges rá várni.

Juhász Márton írta...

Ja végül leszedtem nagyban!!! Nagyon állat volt a Superleggera GT3 RS és Aston videó!!! (Nem gondoltam volna hogy ennyire vezethetetlen a Golf GTI 650)

Névtelen írta...

Marci: ebből látszik mit ér, ha összedobnak egy nagy autót erős motorral, futómű nélkül... :) Mondjuk nem is arra lett eredetileg kitalálva, hogy közlekedjenek vele, mindössze egy "gesztus" volt a Wörtherseetourra. :)

Az adás amúgy igen kemény volt, azt szerettem mindig is a Top Gear műsorokban, hogy olyan felvételeket készítenek, ami még az autók iránt nem érdeklődő embert is a képernyő elé szegezik (gondolok itt a hegyvidéki utas képsorokra, lenyűgözőek voltak...).

Lehet ma megnézem mégegyszer azt a részt. :D

PAStheLoD írta...

Ez a vadászrepülős állatság jónak néz ki, kezd érdekelni, a végén még leszedem ^-^