2007. júl. 31.

Kőgazdag vagy és nem felel meg a sima Veyron?

Itt a megoldás. Rendszeresen nézem az e46fanatics nevű bmw-s fórumot, de csak egy topic miatt, aminek a neve Sick cars in Dubai.
Pár napja tűnt fel rajta egy Veyron, de nem a "sima" változat. A grillrácsok ezüstre voltak fújva, és az ülésekbe bele volt hímezve a varázsige, Pegaso.
Erre most az egyik kedvenc autós blogom, a holland autoblog.nl írt egy bejegyzést az autóról ahol az áll, hogy az orosz tulajnak aki a hétcsillagos Burj Al Arab hotelban lakik, valamint munka/baráti kapcsolatban áll dubai sejkjével, két további autója is van, egy szintén különleges SLR, fehérben, megint hímzett ülésekkel, valamint egy full kanárisárga Zonda, ami szintén érdekes látvány, főleg hogy a gyönyörű tükröktől kezdve a diffúzorig mindent lefestettek. Struccbőr belsővel, felpolírozott díszítésekkel.
És akkor most jöjjenek a képek, elsősorban a Veyronról. SLR és Zonda is lesz, később, ennyit is elég megemészteni egyenlőre.




Végül pedig a három autó együtt a Burj Al Arab parkolójában, ami azért érdekes mert a fórumon ahol a képet találtam, leírták, hogy azért ilyen a minősége, mert a biztonsági őrök nem engednek senkit sem fotózni a garázsban, még mobillal sem. Igazi kémfotó.

0 hozzászólás: